SONER'S GRILL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soner's Grill. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 6:53 Jedzenie prawie zimne. Zamowienia inne niz byly zamowione. Frytki i kebab skapciały. Nie polecam
5 jul 2024 om 1:55 Stok brood met mexicano besteld 2 maal en keuzes gemaakt uit groenten. 2 broodjes met hamburger ontvangen en groente random erop gedaan. 1 pepsi besteld en 1 fanta strawberry maar een cola en fanta orange ontvangen...
8 mei 2024 om 23:54 Prima! Alleen drinken vergeten helaas.
12 apr 2024 om 18:39 Pizza garnalen besteld en pizza tonijn ontvangen. Proberen te bellen naar restaurant, hangen gelijk op.
12 mrt 2024 om 20:38 Was heerlijk en heerlijk warm
3 mrt 2024 om 16:35 Pizzas waren goed, had ook de bbq specialiteit besteld kippen dijen. Krijg je erg fijn gesneden kipfilet in blokjes erg jammer dat nooit meer dus. Kipfilet of dij is een wereld van verschil als je dij droog krijgt is dat erg knap
17 jan 2024 om 19:21 Didn’t receive my order at all..
30 dec 2023 om 23:05 Snelle en vrolijke bezorging, pizza kapsalon was goed heet, pizza salami was gewoon koud, laatste aantal bestellingen meer koud dan warm, dus ben even klaar met bestellen
10 dec 2023 om 8:32 Duurde 90 min voordat me eten er was had crispy besteld krijg kipnuggets en friet was kou bezorging was vriendelijk
2 dec 2023 om 6:34 Pizza en kapsalon waren goed, wat jammer is, ik bestel voor het eerst broodje donmez (rundvlees met feta en kaas) neem een hap en eerste wat ik heb zijn champignons, staat nergens dat het er in zit en vindt ze verschrikkelijk in textuur en smaak.
22 okt 2023 om 23:35 Pizza rijkelijk belegd , en vooral warm
4 sep 2023 om 2:04 Het eten is nog super heet en de pizza's zijn heerlijk !